MC-utrustning

MC-utrustning

Vart du än är på väg har vi utrustningen du behöver för att komma fram. Sortimentet har formgivits med tanke på säkerhet, komfort och trygghet. Allt från klassiska skinnpajar till hjälmar, glasögon och handskar.

Hjälmar

Hjälmen är en den viktigaste säkerhetsutrustningen. Statistiken visar att en korrekt utprovad och buren hjälp drastiskt minskar risken för dödliga skallskador. Det är med andra

Titta förbi någon av våra återförsäljare så kontrollerar vi hjälmens passform, ålder och eventuella skador.

Skinn

Våra skinnplagg är avsedda att ge dig precis vad du vill ha, både på hojen och när du har klivit av. Sortimentet omfattar både moderna och vintageinspirerade stilar.

Plaggen är resultatet av en lång och stolt

Besök butiken för mer info.

Performance-sportkläder

Det är inte bara viktigt att mc-stället sitter skönt medan du kör,

Performance-tygerna är tillverkade med hjälp av den senaste tekniken och hjälper till att reglera kroppstemperaturen och håller dig hela tiden sval, fräsch och torr.

Säkerhetsutrustning

Oavsett väderlek är dessa kläder ett måste för säkra mc-turer. Det spelar ingen roll om du bara vill ha det bekvämt även om vädrets makter står emot dig eller vill att dina medtrafikanter ska se dig klart och tydligt. Våra mc-kläder är utrustade med den senaste tekniken och har allt du behöver för att vara skyddad och säker när du är ute och kör.

Vi har plagg för alla väderlekar, från värmekläder och mc-jackor i svala vävmaterial till reflexregnkläder och ytterplagg.