Om oss

Om oss

Vi är en del av ProBike koncernen men framför allt är vi kanske hela Sveriges trevligaste MC-butikOm du bestämt dig för att byta eller köpa en ny eller begagnad Harley så har du ett viktigt beslut framför dig. Vilken butik skall du handla av?

Det är hos oss det händer och det är hos oss du hittar både rätt prylar och den trevligaste och mest engagerade personalen. Vi är stolta över vår fullserviceanläggning och vi vill ta hand om just dig på bästa sätt. Vi gör allt för att du ska hitta vad du söker och bli en av våra många trogna kunder, bli en i vårt gäng. Vi vågar lova en helt ny värld! Hos oss hittar du allt som rör Harley-Davidson och lite till. Gör ett besök så vi får en chans att presentera oss. Vi ses!

Hitta till Harley-Davidson Göteborg
Vi tog Göteborgs ”Bike Street” med oss från Friggagatan och idag finns vi på Aminogatan 32C i Mölndal. Vid ankomst från E6 norr eller söderut, tag avfart nummer 66 mot Särö, väg 158. På väg 158 tag avfart mot Riskulla industriområde. Fortsätt mot Riskulla industriområde in på Aminogatan. Vi ligger mellan Hedins Beg Center och Svenska Hem!